Aperelaxed coaching

Aperelaxed Coaching biedt een hands-on, praktijkgericht coachingstraject met als missie jou weer in contact te brengen met de verloren kunst van het ontspannen en relaxed weer te introduceren als je default mode. Neem hieronder een kijkje in onze werkwijze. Elk traject is persoonlijk. 

Relax

Deze methodiek is gericht om je weer te laten relaxen, om je systeem uit de continue spanning te halen en je weer vanuit je natuurlijke relaxte staat laten functioneren. Dit is van groot belang om tot de juiste stappen en beslissingen te komen. In een gestresste staat ben je zo gespannen dat je alleen kan reageren op wat er om je heen gebeurt. Je staat strak van de spanning en elk geluidje of elke onverwachte beweging zet je in beweging. Zo stuiter je eigenlijk alle kanten op zonder dat je ergens echt kan landen en kan bouwen aan wat nieuws. 

Dit traject bestaat uit drie gedeelten. Eerst kijken we hoe relaxed je eigenlijk bent. Stress is zo normaal geworden dat de meesten van ons geeneens meer herkennen dat ze geen andere modus meer kennen. We bekijken wat er speelt in je leven, hoe je daarmee omgaat en wat je normaal doet om te ontspannen en of dat echt ontspannen is.

Op basis daarvan starten we met een 30 dagen challenge waarbij je elke dag een opdracht krijgt om gedurende die dag te oefenen of uit te voeren. Al deze opdrachten zijn ontwikkeld om het natuurlijke relax systeem dat ook jij in je hebt weer te activeren. Omdat iedereen anders is zorgen wij voor een passende begeleiding. Relaxed zijn is een gewoonte die je jezelf weer moet aanleren en ervaring leert dat je in deze tijd de basis van een nieuwe gewoonte kunt aanleren, zeker iets wat je eigenlijk al kan.

Als laatste kijken we samen welke oefeningen of gewoontes je het meeste kunnen helpen om ApeRelaxed te blijven en hoe we die het beste in je leven kunnen integreren. 

redefine

Daar sta je dan, op een kruispunt in je leven. Alles wat je pas nog als volkomen normaal beschouwde is verdwenen of in ieder geval flink veranderd. Of het nu een pandemie is die het leven maandenlang stil legt, een ontslag, de geboorte van je kind, een nieuwe relatie of misschien is het gewoon tijd. Er zijn heel veel zaken die je kunnen triggeren en je alles net even of volledig anders laten zien. En hoewel anders meestal als een bedreiging wordt gezien is het eigenlijk gewoon een kans. Een kans om te gaan doen wat je werkelijk wil. Aan de ene kant zegt alles in je “Fuck it”. Ik ga gewoon door met waar ik mee bezig was. Maar aan de andere kant knaagt het “What if”. Op wereldreis wanneer het weer zou kunnen, een eigen bedrijf starten, aan een andere volledig andere carrière beginnen. Stappen die eigenlijk te groot leken toen alles nog normaal was. Maar normaal was gisteren. Nu is nu. Deze methodiek gaat over het pakken van deze kans, deze mogelijkheid.

Dit traject is minder recht door zee. Het is een reis waar we samen aan beginnen en waar ik je als reisleider gebieden kan aanwijzen waar je zelf een goed rond zou moeten kijken, verdwalen en je weg in moet vinden. Die gebieden zijn de volgende:

– Be Fucking Fearless

– Have a Vision

– Get Motivated

– Stay Hustling 

– Keep Your Focus

– Get Shit Done

– Live Inspired

– Live Unfuckwithable

 

Mogelijkheden

Beide trajecten kunnen los of samen worden doorlopen, zowel in een persoonlijk traject als binnen een organisatie. Neem contact met me op voor een afspraak of voor alle mogelijkheden. Kijk hier om meer te weten te komen over onze missie en visie,

Add to cart