Over ApeRelaxed

Boeddhisten vergelijken onze gedachten met hysterische apen in een boom. Ze springen van tak naar tak zoals wij in ons hoofd van gedachte naar gedachte springen. Elke gedachte die we hebben behoort eigenlijk tot een specifieke tak maar met die hysterische apen die rond aan het springen zijn wordt onze geest een chaos. Wat weer resulteert in stress, gespannenheid en niet in het hier en nu kunnen leven en al helemaal niet kunnen ontspannen.

ApeRelaxed heeft als missie mensen weer in contact te brengen met de verloren kunst van het ontspannen en Relaxed weer te introduceren als default mode. Dit doen we door het ontwikkelen van producten (zoals RelaxHacks, Relaxibag en Flowropes) en communicatie concepten zoals deze site, en de in ontwikkeling zijnde Aperelaxed Podcast en ROAK Utrecht.

meer over ons

Jasper van Impelen, de oprichter van ApeRelaxed, heeft in 2019 zijn bedrijf verkocht om een jaar op wereldreis te gaan met zijn familie. Zo’n jaar op pad geeft ruimte om te ontspannen en te reflecteren en vervolgens thuiskomen in een volledig nieuwe wereld doet dat eigenlijk ook. Het hele verhaal vertelt hij graag aan je als je wilt, maar als hij iets geleerd heeft in jaren met werken voor een baas, werkeloos zijn, kunstenaar zijn, ondernemen, burnouts, succes, falen en reizen, is dat het (het leven, de liefde, je dromen, je werk etc) alleen maar werkt wanneer dit gebeurt vanuit relaxedheid en dankbaarheid. En wat hij ook heeft geleerd dat deze twee zaken misschien wel vanzelfsprekend zijn maar zeker niet eenvoudig. Met ApeRelaxed wil hij mensen helpen weer aperelaxed en dankbaar in het leven te staan. Hij heeft hiervoor enkele producten en coaching methodieken ontwikkeld en wil op deze site zoveel mogelijk relaxte voorbeelden, tips, producten en mensen laten zien. Wil je meer weten, mee helpen of heb je gewoon iets leuks te melden of een ApeRelaxte Tip? Hij hoort graag van je.

Add to cart